We used to be close

Why isn't everything like it used to be. There is tension and it doesn't feel like it did before, what happened, what went wrong? Is there any way we can fix this and go back to the old times? The good old times when everything was wonderful and we were living in a dream. The dream is gone now, and where are we? I don't know, do you? There are a lot of unanswered questions that I'd like to figure out, but I think I will need your help for that since I'm not in this alone.



...

IBS SUGER...
..........
SANTA BARBARA CITY COLLEGE SUGER...
..........
NÄSTA TERMIN KOMMER SUGA...
..........
..........
..........
..........
..........
Sommarn kommer förhoppningsvis inte suga...




You're out of my life

Skön dag idag, vädret har inte varit det bästa men jag och namnsdagsflickan Therese begav oss ut på en riktigt skön prommenad nu på kvällskvisten. Det ligger en tjock dimma över hela Santa Barbara och lite småkyligt är det men det blev i alla fall en timmes färd och sen satt vi ute på en parkbänk med utsikt över havet och pratade en god stund, hemskt mysigt! Bättre människa får man leta efter :)





Imorgon är det möte på skolan gällande höstens kursval. Det ska bli lite spännande men jag har redan tittat igenom vad jag vill och behöver läsa och mina kurser finns inte att läsa nästa termin.. Det SUGER!! Så nu funderar jag på att kanske läsa en extra termin för att få de kurser jag verkligen vill ha och behöver.
Only time will tell

What will happen to us now?

Dags att skriva ett ordentligt inlägg kanske :P
Kort sammanfattat lite som ni missat: Cancun was AWESOME! Det roligaste jag någonsin gjort utan tvekan! Måste dit nästa spring break också garanterat! Men nog om det nu för what happens in Cancun stays in Cancun ;)
Vi hade sen påskmiddag och lite andra "små" fester här hemma på Elise och det gick som det gick, lite smått urspårat men ack så jävla kul vi haft!
Den här helgen har också varit riktigt rolig! Igår var vi bjudna till De La Vina house på grillning, hemsk mysigt och trevligt, gott med grillat också. Har även konstaterat att vi förstört Sprite genom att blanda sprit med det varje gång vi dricker så ren Sprite smakar nu enbart vodka, usch!! Efter att ha kört FlipCup, tagigt en shot varenda minut i en timme och dansat till cha cha slide skulle vi bege oss vidare till Victoria house där vi alltid avslutar våra festkvällar. Alla drog iväg i bil och några hade åkt dit tidigare så det blev jag, Terre och en till kvar sittandes på tottoarkanten i 40 min i väntan på vår taxi, kom den? Nej det gjorde den inte.... Men som tur var stannade en annan taxi med en annan snubbe i som erbjöd oss att åka med. Det visade sig att han jobbade på Warner Bros som någon audio kille, svinballt tycker jag! När vi kom dit var festen i full gång och folk irrade runt överallt. Men nästan alla åkte hem ganska snabbt och lämnade kvar eliten och då blev det genast ännu roligare! Vi var kvar till typ 4 tiden tror jag. Åkte hem, poppade lite pop corn och somnade direkt när vi satt på filmen vi tänkt se :P
Dagen idag har varit hemskt mysig, mycket behändigt med over night guests med bil! Spelat Skip-Bo, knallat runt i downtown, käkat på Yoghurtland och sen tog jag och Erika en långprommis hem i den sköna kvällsluften medans dom andra gick och satte sig i biomörkret.



The awesome Elisegirls <3


Imorgon väntar skola, känner mig inte alltför pepp på det men jaja det är typ bara tre veckor kvar i skolan nu (!) Helt otroligt vad tiden har gått fort! Känns som vi kom hit nyss, myste på zoot i förrgår typ, lärde känna varandra i förra veckan, hade vår första taco kväll häromdagen men jisses allt det där är flera månader sen vi upplevde! Jag åker hem om 29 dagar, det är helt sjukt! Jag längtar verkligen hem nu, se alla bekanta ansikten och vår fina lilla gård, se allt som förändrats där hemma, gå på krogen igen, få hemlagad mat och få spela fotboll igen! Ska bli så himla himla kul :D (Och se lite snygga killar igen! Det har man inte blivit bortskämd med här kan jag säga) Finns ju några speciella man vill träffa där hemma såklart, kommer bli nice ;)


Älskade familjen last christmas :)


Hemfärd

           




Snart bär det av hem till Sverige igen :)                                        

RSS 2.0