Colin Firth <3

ÅHHH jag har sett Colin Firth!!

Jag och Sändra har idag varit nere på filmfestivalen för att se Colin! Vi kom i god tid och hamnade längst fram vid stängslet :D Satan så häftigt, den killen är ju grym! Han gick runt och hälsade på alla, skrev autografer till dem som var smarta nog att ha pappper med sig och ställde upp på bild innan han försvann in på Arlington på röda mattan och blev stalkad av pressen.
Det var tydligen någon annan snubbe där som var känd och gick omkring och skrev autografer men varken jag eller Sandra visste vem det var, men vi fick honom på kort i alla fall :P







Efter det helt fantastiska ögonblicket sprang vi in på McDonalds en sväng för lite kvällskäk. Mötte sen upp Tina, Nawal, Tatiana och Sofia för att se Dear John på bio. Hemskt bra film, inte riktigt så bra gjord som jag hade väntat mig men ändå så himla fin och sorglig. Lite grötigt upplägg men det var nära tårar några gånger. Men sådana happyendings händer ju tyvärr bara på film.. Men det är ju kul att drömma sig bort ibland :) Väl värd att se i alla fall om den kommer till er där hemma. Herrejisses vad mycket bra filmer det kommer på bio nu, jag vill ju se alla!



What's going on

Jadu här händer det mycket men ändå ingenting. Helgen har varit händelserik, men nog om det, bilder finns ju dessvärre på Facebook. Det är inte riktigt så illa som det ser ut skulle jag vilja påstå men jag kan ju inte sitta och ljuga heller :P Men jag kan i alla fall konstatera att vi har roligt här borta. 
Igår hade jag min långa långa skoldag. Börjar bli roligare och roligare nu för vi har fått börja arbeta själva lite. Det är ju så jädra drygt att ha lektion på lektion med bara en massa info, prat, mer info, krångliga saker, konstiga bilder, ingen luft, osköna stolar, ännu mer prat och en massa gamla filmklipp. Inte konstigt att man slumrar till lite då och då.
Men nu händer det grejer. Vi ska redigera en bilreklam på editing, ska bli kul för jag har äntligen fattat galoppen lite om hur man gör i Final Cut Pro, jädra invecklat program men som tur är är jag ju så himla klipsk! Sen ska vi göra pitcher på Filmproduction, bästa idén kommer bli klassprojektet denna termin. Kul att börja filma lite, det var länge sen nu. På cinematographyn har vi som läxa att filma lite med olika ljus och vinklar och sånt, inte jätteavancerade saker (säger jag nu för att jag inte satt igång med det ännu..)
Audio är väl inte det roligaste direkt men när man får jobba själv med klassens snyggingtysk blir det i alla fall lite roligare :) Vi skulle recorda en dialog från Avatar på sex olika mikrofoner. Har ju tyvärr inte sett den filmen men jag fick vara Jake i alla fall och han var Grace, passade bra tyckte jag.
Idag har jag varit ledig! Hur sköööönt som helst att sova tills man vaknar, typ ingen annan hemma i huset heller. Tvättat har jag gjort till fördärvelse känns det som, men jag börjar få in snitsen litegranna nu i alla fall, YEY ME!




Speechless

Jadu vad ska man säga, Jenny fyller år idag och hennes present var inget mindre än en manlig strippa! Det började med att alla vi som var där satt på golvet (dom har inte så mycket möbler) och spelade truth or dare när det plötsligt knackar på dörren och en polis kommer in, jag hade tidigare under kvällen misstänkt att en strippa var påväg men kopplade inte just då och blir jätterädd men när han tar fram sin pistol och riktar den mot Jenny, hahaha ja då fattade alla precis samtidigt, det var så jädra kul och alla brast ut i gapskratt. Det var en helt sjuk upplevelse som egentligen alla borde testa på. Alla satt och skrattade konstant, tårarna rann och det var helt hysteriskt! Alla tjejer som befann sig i lägenheten blev involverad eller rättare sagt tvingade till att agera i ett eller flera olika "trick". Men han var i alla fall jättetrevlig och gullig den där snubben, tycker lite småsynd om honom, det är hans jobb att hålla på så och vi skrattade så vi nästan kissade på oss hela bunten!
Bilder kommer imorgon, tror jag, om jag vågar lägga upp dom xD
Nu funderar vi starkt på att hyra in en såndär naken kock till att laga vår valentinesmiddag, hur coolt hade inte det varit då?! Hahahah vi får väl se hur det blir med den saken.
Imorgon bär det av mot IV, får se vilka vi får med oss men jag har en känsla av att det kommer bli Awesome!!


Åh men juste jag vill ju se melodifestivalen!! Den är ju i natt på den här sidan av jordklotet så jag får väl se det på svt Play imorgon. Dolph ska ju va med! :D Han från Rocky you know! Han ska bara vara med i första och sista avsnitten sen kommer han befinna sig i LA och spela in en ny film som jag är hemskt sugen på att se. Snyggingen Sylvester Stallone ska ju också vara med i den så under alla meloodifestivalveckorna kommer Dolph att skicka videoklipp från bland annat inspelningen till Sverige och Stallone kommer vara med! YEY :D Måste bara ses!



Min fina T-shirt med Dolph på!


Lycka!

Äntligen har jag fått mitt efterlängtade paket!! Herregud så glad jag blev, ni är för jädra gulliga där hemma :) Chokladen kunde inte ha kommit lägligare kan man säga, mums! Men jag har faktiskt inte ätit upp allt ännu. Åh idag har jag ätit riktigt god mat! Jag och Sandra (mest Sandra) geggade ihop någon slags korvstroganoff  och pastarör, såg hemskt grisigt ut ett tag men oj så lyckat det blev! Mums det med :)
Och nu har jag helg! Sista skoldagen på veckan var idag, superhärligt må jag säga för jag är trött! Det är väldigt jobbigt att gå upp tidigt på morgonen.. Men skolan är rolig i alla fall, jag ser till och med fram emot att gå det, hur sjukt är inte det?! Har väl aldrig hänt förut riktigt :P Men jag längtar i alla fall tills vi kommer igång med lite mer arbeten och inte bara en massa genomgångar på kameravinklar, manualer och funktioner, jag vill ju testa på allt det där själv! :D Wiiiie det här har varit en bra dag i alla fall!
Haha jag är också väldigt duktig på att göra reklam för det här placet, vet minsann någon som är väldans sugen på att åka hit, kul kul!
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna så jag inte äter upp all choklad!



Mitt fina paket som min mamma så fyndigt knåpat ihop, du är bäst, LOVE YOU!

The P in Party!

Herrejisses vad denna helg gått fort, fast den började i onsdags! Och så himla kul vi haft, helt galet att vi lyckas varenda gång! Love my roomies! Har hunnit vara i IV och även på en och annan hemmafest. Det händer väldigt knasiga saker här kan man säga. Man tävlar om vem som hånglar upp någon först (jag var inte med), man blir fast tejpad i stolar, nakenJanne  dansar omkring i rosa kallingar helt oberoende att det finns folk i närheten, grannen tittar införbi och kollar igenom trädgården efter eh ingen aning. Beerpong är jävligt roligt och det kan gå precis hur som helst, jag och Therese vann nästan i lördags och vi satte ändå bara en ynka boll, resten klarade grabbarna av själva :) Haha man hamnar på fest hemma hos sin lärarassistent, söta Andy, Santa Barbara är verkligen inte så stort som jag först trodde, men tur är väl det!
Idag har jag varit i skolan, lång lååång dag, men väldigt rolig ändå, det börjar hända lite nu i alla fall :D Har börjat mixtra med Final Cut Pro, extremt avancerat editingprogram, ska bli spännande att se hur det här slutar. Har genomgått orientation för att få tillgång till "the cage" där man får låna kameror, ljudprylar och ljusstättnings equipment. Har varit världens duktigaste att gjort alla mina läxor (har väl aldrig hänt förr) skön känsla :P                             
Imorgon är jag ledig, jag ska sova, jag ska tvätta, jag ska möta Therese efter hon slutat skolan och vi ska fixa abonnemang och jag ska väl kanske kolla igenom lite skolgrejer.                                                                 Natti natti gott folk! <3




By the way väntar jag fortfarande på mitt lilla paket från Sverige med choklad och ostkrokar!!
Vill ha nu nu NU!


RSS 2.0